De som er bryllup planleggere, eller som er for tiden engasjert, forstår en av de viktigste delene av denne spesielle dagen er brudekjole. Vel, i hvert fall for bruden! Mange kvinner har drømt om deres bryllup dag fra den gang de var små jenter, og noen har de fleste av sine bryllup detaljer allerede planlagt, selv om det er ingen ring ennå! Men ett aspekt som kan endre seg fra år til år for selv de mest detaljerte bruden å være er brudekjole mote. For de som liker å holde tritt med de nyeste stiler og trender, her er de brudekjole stiler som har blitt treffer rullebanen i år, og vil bli sett i prominence i 2016.

brudekjole-2015

Klikk her for å se flere brudekjoler for 2016

Illusion rygg / necklines

Likevel tillater viss struktur til en kjole, samtidig gi en gjennomsiktig utseende. For eksempel, hvis du ønsket blonder dekaler på den øvre del av ryggen, men ingen skulderstropper, kan du melde deg på skuldrene og ryggen til å bli gjort av illusjon deretter legge dekaler som ønsket. Illusion gir også et vakkert utseende til en hals. Legge illusjon ermene til en stroppeløs kjole vil også sørge for sin evne til å holde seg på plass!

Utradisjonell farge / farge detalj

Pops av farge var hele rullebanen! Den som var den mest merkbare var pastellfarger. Myk rosa, blues, og gulfarger spesielt stod ut. Men mer kraftige farger overflate, for eksempel en slående rødt. Den vanskelige trikset med disse fargene er å finne en som ikke forårsaker din brudekjole å se ut som en prom kjole. Color detaljering er en stor middelvei.

høy hals

Dette kan oppnås gjennom en fullstendig rundt-the-hals krage, høy krage i ryggen, eller blonder detalj som driver opp og ned i halsen.

Lange stupbratte ermer / blonder ermene

Mens du velger en ugjennomsiktig ermet kan være den første tanken som kommer til hjernen, bør bruder også vurdere en ren eller detaljert ermet. Tyll, blonder, og chiffon er alle kjente alternativer, og noen stoffer selv komme med beading eller brodert design.

Av skulderen

Dette er et alternativ som kan være flatterende for nesten enhver kroppstype. Off-skulderen kan holde på helt i spissen av skulderen, eller ermene kan falle til nesten mid-arm lengde. Dette ser kan også kombineres med en illusjon halsen, blonder, eller en rekke andre detaljering aspekter.

For å se mer om hva som er trendy for brudekjoler i 2016, kan du besøke brudekjole designernes nettsteder, for eksempel www.bridesire.no eller www.davidsbridal.com

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *