Lady Gaga

Hvis du leter etter noen som virkelig skritt utenfor av mote boksen, ser ikke lenger enn Lady G. Lady Gaga antrekk har vært slippe jaws siden sangerens debut fordi de er nyskapende, dristig, og helt uforutsigbar. Du aldri vet hva hun vil komme ut i neste fordi akkurat når hun har tilsynelatende toppet seg, går hun ut i ingenting, men gul forsiktig tape. Som faktisk er en blikket hennes i en av de nyere musikkvideoer, men det bare går å vise hvor sikker på seg selv denne stjernen er. Her er noen ting vi kan lære av garderoben av Lady Gaga.

En ting er sikkert: Lady Gaga antrekk ser ikke ut som noen annens. Fra at du kan bli inspirert til å formulere din egen unike garderobe. Det trenger ikke å være vill og gal som Lady G. Det må bare være annerledes enn normen. Du bør alltid tenke utover de normale grensene slik at du kan presse dem akkurat nok til å være et individ. Ikke slå inn en cookie cutter versjon av hver forretningskvinne i corporate America. Du kan fortsatt være classy og være unikt på samme tid.

Noe annet å bli lært fra Lady Gaga beste antrekk er å alltid være deg selv. Lady Gaga ikke bryr seg om hva andre mener om henne fordi hun er helt sikker på hvem hun er og hva hun gjør. Hennes tillit er det som gjør hennes antrekk faktisk fungerer, snarere enn å være komplette motekatastrofer. Du kan etterligne den samme tilliten med eget utseende, og du vil bli overrasket over responsen du får danne det. Hvis du bokstavelig talt slutte å bry seg om hva andre mener, de godt kan like utseende mer. Få kledd for deg selv, ikke noen andre.

Hvis det er én ting å trekke fra Lady Gaga antrekk samlet skjønt, må det være at noen ganger trå ut av komfortsonen er en god ting. Lady Gaga har praktisk talt omdefinert «comfort zone» for seg selv, men hun er alltid tøye grensene for å se hvor hun kan gå neste. Ikke vær redd for å eksperimentere. Du kan mikse og matche hva du tror kan være en dårlig kombinasjon av brikker og bare se hvordan de passer sammen. Hvis en titt ikke fungerer, hvem bryr seg? Nettopp kommet tilbake neste dag med noe bedre. Du kan være et moteikon i din egen verden hvis du bare ta hensyn til hva som skjer med Lady Gaga.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *