Taylor Swift er ikke engang gammel nok til å ha en juridisk drikke og likevel allerede denne nydelige entertainer har oppnådd misunnelsesverdig suksess at de fleste jobber livet for. Ofte forbundet med andre mega ungdoms handlinger som Jonas Brothers og Miley Cyrus, besitter Taylor Swift kroppsholdning, nåde og profesjonalitet ikke ofte sett i en slik berømmelse eller i så ung alder.

taylor-swift_416x416

Hun skriver sine egne sanger, spiller sin egen gitar, synger sine egne tekster, og har allerede etablert seg som en anerkjent skuespiller. De sier imitasjon er den høyeste form for smiger og Taylor Swift har hatt ros av å høre hennes sang «You Belong to Me» dekket av Butch Walker, Pink, Katy Perry, et angrep av YouTube fans viet til hennes musikk og mer.

Den ungdommelig uskyld kombinert med gammel visdom av enkle menneskelige følelser gjør musikken hennes relatable til nesten alle. Hvem har ikke angret et brudd opp, pined for en klem, tatt en risiko, og falt på sitt ansikt? Alle disse enkle opplevelser som former hvem vi er som mennesker Taylor Swift fanger prikkfritt i enkelhet og ærlighet av musikken hennes.

Med sin første singel slippes i en alder av seksten, Tim McGraw, sangen var om hennes high school kjæreste beveger seg bort til college og den forestående og uunngåelige bruddet opp som ville følge. Country music fans svelget sin første smak av hennes upåklagelig evne til å beskrive en følelse, et øyeblikk, og en følelse; og formidle det så tydelig i en sang. Snart å følge var Taylor Swifts debutalbum, hvorav kom fem hitsingler som klatret på Billboard Hot Country Songs. Omsider hennes første album ble sertifisert tre ganger platina flere. Taylor Swift andre album, Fearless, førte henne til å bli den høyeste selgende artist av 2008; kulminerte i $ 4 millioner i kombinert platesalg for året.

2009 var imidlertid en enda større år for Taylor Swift. Rangert 69nde mektigste kjendis av Forbes lanserte Taylor Swift sin første solo tur, så vel som gjorde sin første opptreden på Saturday Night Live, noe som gjør henne den yngste countrysangeren noensinne å vises på messen. 2009 har ikke bremset for Taylor Swift.

Etter å ha vunnet Kvinne Video of the Year og Video of the Year på Country Music Awards, hun gikk på å vinne den samme på MTV Video Music Awards. Kanskje, og dessverre, det mest minneverdige Taylor Swift øyeblikk av 2009 var under sin takketale, da Kanye West tok mikrofonen ropte til hele TV-publikum som Beyonce burde ha vunnet. Alle som har bare tjent til å hjelpe henne i hennes karriere som hun håndtert øyeblikket godt. Beyonce gikk så langt som å kalle henne opp på scenen under sin egen takketale for å vinne Video of the Year. Det var gjengjeldelse i slutten når, etter å ha snakket om det på The View, kalt West henne og beklaget personlig.

Og etter hennes siste prestasjoner på SNL, både som utøver og en vertinne, Taylor Swifts appellerer bare vokser på deg med tiden. Ikke gå glipp av billetter til hennes neste show – med hennes tur i full sving er det fortsatt tid til å fange dette utrolige utøver i byen nærmest deg. Bare google henne og se stedfortredende for deg selv! Taylor Swift er kremen som stiger til toppen !!

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *